Even babbelen

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over jongerenproblematiek, onze Stichting of wat dan ook kunnen jullie via de volgende informatie contact met ons opnemen. We zien alle vragen graag tegemoet!

Lieve Mark

Stichting Lieve Mark

Adres

Langegracht 70
2312 NV, Leiden

Contact

info@lievemark.nl

@xlievemark

LieveMark

RSIN  865002459

Samen Sterk

Steun Ons!

Wij zitten vol met ideeën om onze maatschappij te verbeteren, maar daar hebben we wel hulp voor nodig. Of je nou doneert of ons op andere manieren kan ondersteunen, hulp is altijd welkom!

Gecertificeerd

ANBI Stichting

Naam: Stichting Lieve Mark

RSIN: 865002459

Adres: Langegracht 70, 2312 NV Leiden

Doel: Het bevorderen van onderzoek en van inspraak in en advies over beleid door jongeren, in het bijzonder studenten, zelf op het gebied van (mentaal) welzijn en ander beleid dan van invloed is op het leven van jongeren; het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid onder jongeren door middel van het initiëren en ondersteunen van maatschappelijke initiatieven; het versterken van de stem van jongeren binnen het maatschappelijk debat; het verbinden van en de samenwerking stimuleren tussen organisaties die zich inzetten voor het belang van jongeren door het bevorderen van de onderlinge uitwisseling van kennis, ervaring en inzichten; het ondersteunen en adviseren van organisaties die zich inzetten voor het belang van jongeren bij het vormgeven en uitvoeren van beleid op het gebied van het (mentaal) welzijn en ander beleid dat van invloed is op het leven van jongeren.

Bestuur: Martijn Janse (voorzitter), Carlijn Land (vice-voorzitter), Taco van Thiel (secretaris), Philip Roodenburg (penningmeester), Huub van Gisbergen (Bestuurslid Innovatie), Godert Ponsen (Bestuurslid Innovatie), Heleen van den Brandeler (Bestuurslid Innovatie), Zoë van den Brand (Bestuurslid Innovatie), Josephine Wolters (Bestuurslid Innovatie)

Raad van Advies: Philip de Witt Wijnen, Eveline Crone, Marc Verbeek, Chris Vellenga, Zelda Geels

Werkstudenten: Floor Paping

 Bekijk hier de officiële documentatie.